Zelf schaatsen slijpen in een handomdraai

Bestel de Sharp Master online
Zélf uw schaatsen slijpen
De Sharp Master maakt schaatsen slijpen makkelijk en laagdrempelig.
Daardoor kunt u vaker en regelmatiger uw schaatsen slijpen.
U neemt 'm bovendien makkelijk overal mee naartoe!
"Daar hoef je niet voor op cursus"
"Binnen 5 minuten klaar"
"Het is zo voor elkaar"

De Sharp Master voor recreatieve schaatsers

 

Het belang van de recreatieve schaatser...

 
“Scherpe schaatsen zijn een vereiste om goed te kunnen rijden. Ze moeten perfect geslepen zijn: zuiver haaks en zonder bramen. Ik slijp mijn schaatsen regelmatig zelf op een blok, maar het is een langdurig klusje en het vereist vaardigheid. Ik ben soms bang dat ik het niet helemaal goed doe. Als er een makkelijke snelle manier zou zijn om mijn schaatsen te slijpen, waarbij het wél goed gebeurt, zou dat voor mij een uitkomst zijn.”
 

schaatsen slijpen recreatieve schaatsersBeter, sneller en makkelijker slijpen met de Sharp Master

 
De Sharp Master slijpt beter dan een blok. De Sharp Master slijpt zuiver haaks doordat in de gepatenteerde constructie magneten zitten die het ijzer zuiver haaks op de slijpsteen houden.
 
De Sharp Master is gemaakt van keramisch materiaal, en in tegenstelling tot een klassieke slijpsteen zal zij niet vervormen door het gebruik. Vlakken van de slijpsteen is dus ook niet nodig.
 
Met de Sharp Master slijp je beide schaatsen afzonderlijk van elkaar. Toch blijft de symmetrie van de schaatsen behouden. Dit komt doordat de kracht die op beide ijzers uitgeoefend word identiek is.
 
De Sharp Master slijpt minder materiaal af dan een blok, waardoor er minder snel afwijkingen ontstaan. Bovendien is de slijpstructuur op het glijvlak gladder dan met een blok doordat je met een fijne structuur en perfect recht slijpt. Voor een optimaal resultaat haal je de Sharp Master 10x heen en weer langs je schaats. Gebruik bij de laatste haal het afbraamblokje.
 
De Sharp Master ontwikkeld door John Oudt, zelf oud-topschaatser. John zet zijn passie voor techniek, kwaliteit én voor de schaatssport tegenwoordig in voor het ontwikkelen van producten die schaatsers helpen hun prestaties te verbeteren.
 
Alleen met de Sharp Master weet je zeker dat je schaatsen in orde zijn.