Zelf schaatsen slijpen in een handomdraai

Bestel de Sharp Master online
Zélf uw schaatsen slijpen
De Sharp Master maakt schaatsen slijpen makkelijk en laagdrempelig.
Daardoor kunt u vaker en regelmatiger uw schaatsen slijpen.
U neemt 'm bovendien makkelijk overal mee naartoe!
"Daar hoef je niet voor op cursus"
"Binnen 5 minuten klaar"
"Het is zo voor elkaar"

Zelf schaatsen slijpen met de Sharp Master

 
De Sharp Master is een gepatenteerd precisie slijpapparaat voor schaatsen waarmee u uw schaatsen gemakkelijk en zuiver haaks slijpt. Het slijpen van schaatsen kan nu door iedereen snel, zuiver en gemakkelijk gedaan worden en ook het afbramen is een fluitje van een cent door de twee afbraamplaatjes die je tegen de zijkanten van het ijzer kunt drukken en het apparaat in een beweging van voor naar achter over het ijzer te halen.
 

Overal en altijd schaatsen slijpen (of snel herstellen!)

Door de compacte uitvoering en het lichte gewicht (slechts 195 gram inclusief slijpplaatje) is de Sharp Master zeer goed in de zak mee te nemen bij een wedstrijd. Mocht er tijdens het inrijden een calamiteit optreden door vuil op het ijs kan men dit nog even snel voor de start verhelpen.
 

Schaatsen slijpen met grote precisie

Met de Sharp Master slijpt u vele malen precieser en zuiver haaks. Bekijk hier sterk vergrote foto's die het verschil laten zien tussen traditioneel schaatsen slijpen en schaatsen slijpen met de Sharp Master. U zult verbaasd zijn!
 

Hoe werkt het?

Het schaatsijzer wordt middels een speciale techniek haaks ingeklemd, waarbij het glijvlak exact haaks tegen het diamanten slijpplaatje wordt gedrukt dat zich in de Sharp Master bevindt. In de voorzijde van de Sharp Master zijn twee wegverende diamantschijfjes gemonteerd die naar elkaar toe gedrukt kunnen worden om in één haal af te kunnen bramen.  De slijpplaatjes zijn eenvoudig verwisselbaar en verkrijgbaar in 4 verschillende groftes: grof, normaal, fijn en extra fijn.
 
 

Schaatsen slijpen met de Sharp Master

Duurzaam
Het huis van de Sharp Master bestaat uit versterkt slag- en slijtvast kunststof in 3 delen. 
Alle overige onderdelen zijn van RVS staal.