Zelf schaatsen slijpen in een handomdraai

Bestel de Sharp Master online
Zélf uw schaatsen slijpen
De Sharp Master maakt schaatsen slijpen makkelijk en laagdrempelig.
Daardoor kunt u vaker en regelmatiger uw schaatsen slijpen.
U neemt 'm bovendien makkelijk overal mee naartoe!
"Daar hoef je niet voor op cursus"
"Binnen 5 minuten klaar"
"Het is zo voor elkaar"
Zelf schaatsen slijpen? Bestel hier uw Sharp Master!
 
 
Sharp Master in de Innovatie Top 100
Innovatief...
Sharp Master in de Innovatie Top 100 van het blad Bizz.


Wettelijke zichttermijn van 7 werkdagen

 
Een bestelling via onze website geldt als 'koop op afstand' en geeft u daarmee als consument wettelijk recht op een bedenktijd van 7 werkdagen. Gedetailleerde informatie en een speciaal retourformulier vindt u op deze pagina.
 
NB: deze wetgeving is alleen van toepassing als u het product niet heeft gebruikt. Heeft u de Sharp Master wel gebruikt, dan kunt u gebruik maken van onze 10-dagen-probeerperiode regeling.
  
Wat is een bedenktijd?
De bedenktijd is een periode waarin u kunt beslissen dat u het product toch niet wilt kopen. Een bedenktijd wordt ook wel zichttermijn of bedenktermijn genoemd. U kunt het dan terugsturen. Natuurlijk waarderen wij het als u uw redenen wilt toelichten, maar u bent daartoe zeker niet verplicht.
 
Hoelang is de bedenktijd?
Bij een koop of afstand is de bedenktijd zeven werkdagen. Zaterdag, zondag en feestdagen tellen dus niet mee. U dient binnen die zeven werkdagen per e-mail aan ons kenbaar te maken dat u het product wilt retourneren onder de voorwaarden van de wettelijke zichttermijn. Verdere instructies daarover vindt u in het formulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina.
 
Wanneer begint de bedenktijd?
De bedenktijd begint één dag nadat u het product hebt gekregen.
 
Welke kosten worden teruggestort en wanneer?
Bij retournering van een ongebruikte Sharp Master binnen de wettelijke zichttermijn van 7 dagen krijgt u het volledige aankoopbedrag inclusief onze verzendkosten retour. Uw verzendkosten voor het retourneren van het product zijn echter voor uw eigen rekening. Het bedrag zal zo snel mogelijk naar uw rekening worden teruggestort (binnen enkele dagen tot maximaal 1 week).
 
RETOURFORMULIER
Als u gebruik wilt maken van de wettelijke zichttermijn van 7 werkdagen verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier te printen, in te vullen en mee te sturen voor een vlotte verwerking en terugbetaling van uw aankoopbedrag. Het retouradres staat op dit retourformulier vermeld.
 
Terug naar vorige pagina