Zelf schaatsen slijpen in een handomdraai

Bestel de Sharp Master online
Zélf uw schaatsen slijpen
De Sharp Master maakt schaatsen slijpen makkelijk en laagdrempelig.
Daardoor kunt u vaker en regelmatiger uw schaatsen slijpen.
U neemt 'm bovendien makkelijk overal mee naartoe!
"Daar hoef je niet voor op cursus"
"Binnen 5 minuten klaar"
"Het is zo voor elkaar"
Zelf schaatsen slijpen? Bestel hier uw Sharp Master!
 
 
Sharp Master in de Innovatie Top 100
Innovatief...
Sharp Master in de Innovatie Top 100 van het blad Bizz.


10-dagen-probeerperiode

 
Uit klantonderzoek en reacties die wij regelmatig krijgen blijkt dat kopers van de Sharp Master daarover zeer tevreden zijn. Wij hebben dan ook erg veel vertrouwen in ons product en bieden u graag de mogelijkheid om het product met een minimaal risico te bestellen. Mocht u niet tevreden zijn over de Sharp Master, dan kunt u namelijk gebruik maken van onze '10-dagen-probeerperiode' regeling. Gedetailleerde informatie en een speciaal retourformulier vindt u op deze pagina.
 
NB: heeft u de Sharp Master niet gebruikt, dan kunt u tot 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling gebruik maken van de wettelijke zichttermijn.
 
Hoe werkt de 10-dagen-probeerperiode?
Binnen 10 dagen na ontvangst van uw Sharp Master kunt u bij ons aangeven dat u uw Sharp Master wilt retourneren. Daarbij gelden de volgende uitgangspunten:
  • U laat dit per e-mail aan ons weten binnen 10 dagen (zaterdag, zondag feestdagen worden ook meegeteld) nadat u de Sharp Master heeft ontvangen. Nadere instructies daarover vindt u in het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. Wij hebben gekozen voor een periode van 10 dagen omdat er dan altijd zeker een weekeinde binnen zal vallen (een moment waarop velen de schaatsen onderbinden) en omdat die termijn u ruimschoots de tijd biedt om de Sharp Master uit te proberen.
     
  • De Sharp Master mag op een normale manier gebruikt zijn, maar niet beschadigd. Kortom: de Sharp Master moet nog bruikbaar zijn. Is de Sharp Master wel beschadigd, maar bent u van mening dat dat niet uw schuld is, neemt u dan contact met ons op via dit contactformulier. Wij komen dan graag met u tot een goede oplossing.
     
  • Gebruikte slijpplaatjes kunnen wij helaas niet terugnemen of vergoeden. De aankoopkosten hiervan worden dus in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Ongebruikte en geretourneerde slijpplaatjes worden uiteraard wel terugbetaald.
     
  • Verzendkosten die wij hebben moeten maken om de Sharp Master bij u te bezorgen worden niet vergoed. Ook verzendkosten die u maakt voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

RETOURFORMULIER
Als u gebruik wilt maken van de 10-dagen-probeerperiode verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier te printen, in te vullen en mee te sturen voor een vlotte verwerking en terugbetaling. Het retouradres staat op dit retourformulier vermeld.

Terug naar vorige pagina